logo Vyplnit daňové přiznání Vyplnit

Ochrana osobních údajů

Udělujete tímto souhlas podnikatelského subjektu Fíkus s.r.o. IČO 14374188, se sídlem Vymazalova 2834, 615 00 Brno (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje ve webové aplikaci jednoduchepriznani.cz (dále jen „web“):
- jméno a příjmení
- e-mail
- telefonní číslo
- adresa
- pohlaví
- věk
- datum narození
- osobní stav
- zdravotní zvýhodnění
- IP adresa
- Vzdělání
- Příjem ze zaměstnání
- A jiné informace nutné pro funkci aplikace na webu

Osobní údaje jsou nutné pro funkci webu. Tyto údaje budou Správcem zpracovány dobu nezbytně nutnou a nejpozději 1. ledna
Warning: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/255998/virtual/www/domains/jednoduchepriznani.cz/PAGES/gdpr.php on line 28
2023 budou vymazány.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu (podpora@jednoduchepriznani.cz) nebo dopisu na adresu Dlouhá třída 5, Havířov 73601.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, nikdo jiný k údajům nemá přístup. Správce se zavazuje, že údaje nebudou poskytnuty třetí straně.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
- vzít souhlas kdykoliv zpět,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů
obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Informace o cookies na této stránce
Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací pro vylepšení uživatelského zážitku a vhodného cílení reklamy. Více je zde.
OMEZIT
POVOLIT